CrossFire Oyununun Filmi Çekilecek!

CrossFire Oyununun Filmi Çekilecek!

CrossFire oyununun filmi çekilecek haberini ülkemizde ilk biz duyuralım istedik. Oyun sevenler arasında bu ünlü FPS oyununu ülkemizde bilmeyen ve duymayan yoktur.

Dünyada büyük işler başaran oyun geliştirici firmalarında hisse sahibi olan Tencent Pictures çekilecek bu filmi finanse ederek ortak yapımcılığı üstlenecek. CrossFire filmi aslında 2015 yılında çekileceği duyurulmuştu fakat yavaş ilerleyişin ardından nihayet başladı.

2007 yılında oyuncuların beğenisine sunulan CrossFire dünyanın çoğu bölgesinde ve Asya bölgesinde çok sayıda oyuncuya kavuşmayı başardı. Şuanda 650 milyon kayıtlı kullanıcısı olan oyunda ortalama 8 milyon aktif oyuncusu bulunuyor. Bu istatistikler ile dünyanın en büyük çevrim içi savaş oyunlarından bir tanesi olmayı başarıyor.

CrossFire Filmi

CrossFire Filmi
CrossFire Filmi

CrossFire Filmi çıkış tarihi ve fragmanı henüz yayınlanmadı, aynı zamanda filmin gösterime gireceği ülkelerde henüz bilinmiyor. Uluslar arası bir film’mi olacak yoksa popüler olduğu Asya bölgesine’mi hitap edecek henüz bu detaylar daha netleşmedi. CrossFire filminin yönetmeni ve oyuncuları’da açıklanmadı, bu gizemini ne kadar daha sürdüreceğini bilemiyoruz.

CrossFire Filmi ile ilgili detaylar açıklandıkça sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

7
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.