Fortnite Dust 2 Haritasını Kopyaladı

Fortnite Dust 2 Haritasını Kopyaladı

Fortnite, Dust 2 Haritası benzeri kopya bir harita çıkartarak oyuncuların beğenisine ücretsiz olarak sundu. Fortnite çıkardığı yeni harita ile Dust 2 sevenlerle birlikte diğer oyuncularında beğeneceğini düşünürken büyük bir olumsuz tepkiyle karşılaştı.

Fortnite oyunu içerisinde bulunana Creative özelliği sayesinde oyuncular yeni haritalar tasarlıyorlar. Bu kaynaklardan yararlanarak FPS oyunların klasikleşmiş kopya haritası Dust 2 artık Fortnite evreninde. Haritayı tasarlayıp uyarlayan Team Evolve başta oyuncuların beğenisini toplasa’da sonrasında tepkiler çekmeye başladı.

Fortnite Dust 2 Haritası hakkında gelişmeler ve gelecek haberleri burada göreceksiniz. Harita hakkındaki fikirleriniz ve düşüncelerinizi aşağıdan yorum olarak yazabilirsiniz.

Fortnite Dust 2 Haritası

Fortnite Dust 2 Haritası
Fortnite Dust 2 Haritası

Fortnite Dust 2 Haritası ile oyunculara hem bildikleri bir savaş alanı sunmak hemde kendi gelişmiş eğlenceli grafik ve stratejileri ile rekabeti arttırmak istiyorlar. Bu yeni Dust 2 kopyası harita çoğu oyuncunun beğenisini toplasa’da haberden kısa bir süre sonra tepki gösteren büyük bir kesim’de ortaya çıktı.

Fortnite yakında oyunculara sunacağı Dust 2 haritasının neden tepki çektiğini merak edenler için kısaca bilgilendirelim. Kopya ve klasikleşmiş bir harita olduğunu için Fortnite geliştirici ekibinin kolaya kaçtığını ve buna izin verilirse sürekli bu tip olayların yaşanacağını düşünüyorlar. Oyuncuların bu tepkisi ileriye dönük daha iyi bir gelişmeler sağlanabilmesi için ortam hazırlamak.

Açıkçası Fortnite oyununda Dust 2 haritası oynamak için sabırsızlanıyorum, sokağı sokağına ezberlediğimiz haritalarda oyun oynamak sanki mahallemde oynuyormuş havası veriyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyoruz, aşağıdan yorum olarak yazabilirsiniz.

Fortnite Dust 2 Haritası Ne Zaman Çıkacak?

Fortnite Dust 2 Haritası ile ilgili net bir tarih paylaşılmadığı için oyuncular ne zaman çıkacak veya ne zaman gelecek? gibi sorular sormaya başladılar bile. Benim gibi güncelleme ve yenilik haberleri öncesinde sabırsızlanan oyuncular için bu bekleyiş çokta uzun sürmeyecek gibi.

Fortnite yeni tasarladıkları Dust 2 haritasına benzer haritanın görsellerini ve içeriğini yayınladığı için her şey hazır gibi görünüyor. Sadece doğru zamanı bekliyorlar. Yani yakın bir tarihte haritayı oyunda deneyimleye bileceğiz.

4
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.