Call of Duty: Warzone Animasyon Fragmanı

Call of Duty: Warzone Animasyon Fragmanı

Call of Duty: Warzone Animasyon Filmi diğer serilerde ve benzer oyunlarda olduğu gibi hakkında görüntüler, fragman gibi sızıntıların yaşanabileceği bekleniyordu.

YouTube video paylaşma platformunda içerik üreticisi olan IceManIsaac, sızdırılan Call of Duty: Warzone animasyon filmi fragmanında bazı önemli ipuçları bulduğunu söylediği çarpıcı bir video paylaştı.

Daha önce hiç görmediğimiz kendine özgü yeni ayarlarla dolu bir oyun olacak. Aynı zamanda hikayeyi daha iyi anlamamız ve kendimizi oyuna adapte etmemizi sağlayacak başarılı animasyon kesitlerini sık sık göreceğiz. Oyunda karakterimiz ile hayatta kalma modu oynarmış gibi yaşamak için çok çaba sarf edeceğimiz bölümlerde olacak.

Sızdırılan bu animasyonda Call of Duty: Warzone özelliklerinin sanki hayatta kalma oyunu kıvamında olabileceğini tahmin eden oyuncular bu durumu çok güzel karşıladı. Eğer oyunda böyle bir şey yoksa bile gelen olumlu tepkiler ile ileride kesinlikle ekleneceğini düşünüyoruz.

Activision, sızdırılan bu video animasyon kesitleri hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Bunların bir reklam stratejisi olup olmadığını tahmin edemiyoruz. Bekleyip gerçekleri hep birlikte göreceğiz.

Sızdırılan Call of Duty Warzone Animasyon Fragmanı

7
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.