TikTok Resso Müzik Dinleme Uygulaması

TikTok Resso Müzik Dinleme Uygulaması

TikTok Resso Müzik Dinleme Uygulaması geliyor, İnternet ve mobil uygulama sektörü çok büyümeye başladığı için artık her sektörü burada görüyoruz.

Müzikleri artık telefona, bilgisayara veya kullandığımız akıllı cihaza MP3 olarak bir bir indirmek yerine bu görevi gören aylık ücretli uygulamalar ile rahatlıkla kaliteli bir şekilde dilediğimiz müziği dinleyebiliyoruz.

Spotify gibi bir müzik uygulaması olacağı söylenen TikTok Resso Uygulaması milyonlarca kullanıcısı bulunan müzik uygulamaları kategorisinde artık büyük rakiplerle mücadele edecek. Hindistan ve Endonezya’da kullanıma geçecek olan TikTok Resso sonrasında tüm dünyada kullanılabilir hale getirilecek.

TikTok Resso

TikTok Resso Uygulaması
TikTok Resso Uygulaması

TikTok Resso mobil uygulaması ile müzikleri artık daha farklı platformdan dinleyebileceğiz. TikTok uygulamasından ilham alınarak tasarlanacak bu yeni müzik uygulaması genellikle viral içerikler ve halk arasında popüler olacak müziklere odaklanacak.

Şarkıları dinlerken ayrıca yorum yapabilir veya dinlediğimiz şarkının sözlerini görebiliriz. Zaten böylesine büyük şirketlerin olduğu bir kategoride uygulama geliştiriliyorsa farklı özellikler taşıması gerekiyor. Spotify uygulamasında benzer şarkı arkası 6 saniyelik kısa döngü videolar TikTok Resso uygulamasında’da olacak.

3
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.