PUBG Mobile Hile: Telefon (2020)

PUBG Mobile Hile: Telefon (2020)

PUBG Mobile Hile Telefon üzerinden kullanmaya çalışan oyuncular için 2020 yılında özel hazırladığımız rehber nitelikle öneri yazımızda çok büyük sırlar bulunuyor. PUBG Mobile oyununu Telefon ile oynarken Hile kullanmak isteyen oyuncular genellikle çeşitli APK dosyaları ve uygulamaları cihazlarına indiriyorlar.

2020 yılında yoğunluğunu tespit ettiğimiz bu olayın arka perdesindeki sırları açığa çıkartacağız. Gerçekler gün yüzüne çıkacak ve oyuncular artık bu konuda daha çok bilgi sahibi olacaklar. Dolandırıcılara ve hilecilere dur demenin vakti geldi artık. PUBG Mobile Hilesi Telefon üzerinden kullanmayı düşünenler artık daha bilinçli olarak yaptıkları hatanın farkına varacaklar.

PUBG Mobile, hayatta kalma oyunlarının popülerlik kazanmasını sağlayan kategorisinin en büyük ve en gelişmiş oyunlarının başında geliyor. Bilgisayar ve konsol platformlarındaki başarılarını şimdi mobil oyunuyla birlikte telefonlar’da sürdürmeye devam ediyor.

PUBG Mobile Hile (Telefon)

PUBG Mobile Hile (Telefon)
PUBG Mobile Hile (Telefon)

PUBG Mobile Hile Telefon ile kullanmaya çalışanlar arama motorları üzerinden bunun nasıl yapılır? gibi işlemlerini aradıkları zaman karşılarına çeşitli APK dosyaları çıkıyor. Bu dosyaları cihazlarına indiren oyuncular aslında kendi kişisel bilgilerinin çalınmasına istemeden veya bilmeden vesile oluyorlar.

PUBG Mobile Hileleri 2020 Tamamı adlı yazımızda oyunda aktif olarak kullanılan her türlü güncel hile hakkında önemli bilgiler vermiştik. Bu yazımızı inceleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

PUBG Mobile, hayatta kalma oyunlarının en popüler oyunlarının başında geliyor, bunu bilen dolandırıcılarda oyuncu çoğunluğundan yararlanarak telefon ile hile kullanmaya çalışan oyuncuları hedef alıyorlar. Bunun için uc, wall hack veya çeşitli hile adı verdikleri dosyalar içerisine yerleştirdikleri zararlı yazılımları piyasaya yayıyorlar. Bu dosyaları indiren ve kuran oyuncuların cihazlarında bulunan banka bilgileri gibi kişisel bilgileri ele geçiriyorlar.

Özellikle yabancı kaynaklarda bu tip olayların oldukça sık olduğunu görüyoruz. Bundan dolayı kişisel bilgilerinizi korumanız ve güvenli bir oyun deneyimi için hile çeşitlerinden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Aynı zamanda oyundaki rekabet ortamını zedeleyecek ve haksız kazanç sağlayacak her türlü şey sizin için tehlikeli olacaktır.

PUBG Mobile Hilesi Telefondan Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile Hile Telefon Nasıl Yapılır? sorusu oyuncuların en sık sordukları soruların arasında. Genellikle oyunu emülatör cihazlar ile oynayan oyuncular bilgisayar üzerinden buldukları çeşitli programlar ile rahatlıkla hile yapabildikleri için telefondan oyunu oynayan oyuncular nasıl hile yapacaklarını bilemiyorlar.

Bunun için piyasada bir çok düzenlenmiş APK dosyasının varlığı oyunculara hile yapabilecekleri hissi veriyor. Fakat bunların hiç biri işinize yaramayacaktır. Bundan dolayı hile ve benzeri her şeyden sizin güvenliğiniz için uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.

6
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 8 Yorum
  1. Jujto dedi ki:

    Çok sağol abi

    1. ORHUN ANGUNER dedi ki:

      İyi oyunlar

  2. Zaza dedi ki:

    Haklısın valla

    1. ORHUN ANGUNER dedi ki:

      Herkese duyurmak lazım aslında

  3. Baran dedi ki:

    Güzel pubg hilesi

    1. ORHUN ANGUNER dedi ki:

      Devamı gelecek

  4. Sezan dedi ki:

    Çok sağaolun bilgiler için

    1. ORHUN ANGUNER dedi ki:

      Sizde sağolun,