Ghost of Tsushima Oyununa Türkçe Alt Yazı Geliyor!

Ghost of Tsushima Oyununa Türkçe Alt Yazı Geliyor!

Ghost of Tsushima isimli PlayStation 4 oyununa Türkçe alt yazı geleceği haberi duyuruldu. PS Yaptığı bu açıklama ile oyuncuların merakla bekleyişleri yerini sabırsızlığa almaya başladı.

Yaz ayına doğru piyasaya sürülmesi planlanan Ghost of Tsushima yani Tsuşima’nın Hayaleti adıyla PS4 platformunda Türkçe alt yazı destekli bir şekilde oynayabileceğiz.

PlayStation Türkiye sorumlusu oyunun Türkiye’de gördüğü ve görebileceği ilginin farkında olduklarını ve bunun için özel çalışmalarda gerçekleştirebileceklerini daha önce söylemişti. Ülkemizde oyun seven kitlenin Dünya çapında fark edilmeye başlaması ve bunun için ayrıcalıklar tanımaya başlanması oldukça sevindirici bir durum.

Ghost of Tsushima Türkçe Alt Yazı Ne Zaman Geliyor?

Ghost of Tsushima oyunu Türkçe Alt Yazı destekli bir şekilde çıkacağı söylendi fakat ne zaman çıkacağı konusunda oyun sevenlerin kafalarındaki soruları giderelim.

26 Haziran 2020 Tarihinde Türkçe alt yazı destekli bir şekilde oyuncuların beğenisine sunulacak olan Ghost of Tsushima oyununda moğolların ele geçirdiği adayı kurtarmaya çalışan bir samuray karakterini yöneteceğiz.

Bu hikayelerin kuvvetli olması oyuncunun oyuna kendisini kaptırmasını sağlayan önemli unsurlardan, bundan dolayı Türkçe Alt yazı geleceğini duyunca çok sevindik.

Ghost of Tsushima Türkçe Alt Yazı

6
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.