Doya Doya Moda: Betül İnstagram Hesabı

Doya Doya Moda: Betül İnstagram Hesabı

Doya Doya Moda Betül İnstagram hesabını merak edenler için TV8 kanalında yayınlanan moda programının yarışmacısı Betül Böçkün resmi hesabını sizler için araştırdık.

Siz istiyorsunuz, biz araştırıyoruz. TV8 Ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda isimli yarışma programında yarışan başarılı yarışmacı Betül Böçkün kullandığı resmi İnstagram adresini araştıran halkımız yarışmacıyı daha yakından tanımak ve takip etmek istiyorlar.

Sosyal medya uygulamaları sayesinde artık merak ettikleri ünlüleri rahatlıkla takip edebiliyor ve onlarla iletişime geçebiliyoruz. Yarışma programını izleyenler destek olmak ve sosyal medyadan takip edebilmek için bu tarz adresleri merak edip araştırıyorlar.

Doya Doya Moda: Betül Böçkün İnstagram

Doya Doya Moda: Betül Böçkün İnstagram
Doya Doya Moda: Betül Böçkün İnstagram

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün İnstagram adresini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla bulabilirsiniz. Sosyal medya uygulamasında aktif hesabı bulunan ve kullanan Betül’ün profili kapalı.

İnstagram üzerinden 67 gönderi paylaşmış ve şuanda 42 bin takipçisi bulunuyor. Doya Doya Moda yarışmacısı Betül İnstagram üzerinden yalnızca tanıdıklarını takip ediyor.

5
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.