CS:GO Wall Hack Kodu 2020 Detayları

CS:GO Wall Hack Kodu 2020 Detayları

CS:GO Wall Hack Kodu ile oyun içerisinde duvar arkasından tüm rakipleri ve takım arkadaşlarınızı görmenizi sağlayacak hile ayarındaki özel kodu sizlere sunduk.

Counter-Strike: Global Offensive oyunu içerisinde özel kurduğunuz atölye haritalarında arkadaşlarınız ile oynarken veya botlarla karışık oynadığınız oyunlarda keyfinize göre Wall Hack Kodu ile oyununuzu daha eğlenceli ve kolay bir hale getirebilirsiniz.

Normalde wall hack dendiği zaman duvar arkasını görmenizi sağlayan bir hile gibi geliyor fakat bu rekabet harici maçlarda oyunun oyuncuların kullanmasına izin verdiği bir kod. Kesinlikle hile değildir ve hile olarak geçmez. Bunun kullanımına izin verilen odalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

CS:GO Wall Hack Kodu

CS:GO Wall Hack Kodu
CS:GO Wall Hack Kodu

CS:GO Wall Hack Kodu için konsola yazmanız gereken bazı kısa kodlar bulunuyor. Bunları aşağıda sizlere 2020 yılında kullanabileceğiniz güncel konsol komutlarını verdik.

  • sv_cheats 1
  • r_drawothermodels 2

Yukarıdaki kodları sırasıyla konsola yazdığınız zaman CS:GO Wall Hack Kodu aktif olacaktır.

CS:GO Wall Hack Kodu Nerede ve Hangi Haritalarda Kullanılır?

CS:GO Wall Hack Kodu rekabetçi maçlar dahil her haritada ve oyunda kullanabileceğini düşünen oyuncular var fakat böyle bir şey mümkün değil. Yalnızca bu konsol komutunun kullanılmasına izin verilen özel haritalarda kullanabilirsiniz.

Aynı zamanda oluşturduğunuz bot maçlarında ve arkadaşlarınız ile eğlence amaçlı kurduğunuz kendi odalarınızda kullanabilmekte özgürsünüz. CS:GO Wall Hack Kodu bunların haricinde rekabet ve normal maçlarda kullanılamaz.

CS:GO Wall Hack Kodu Nedir?

CS:GO Wall Hack Kodu oyunun bazı özel durumlarda oyuncuların kullanmasına izin verdiği legal bir oyun içi koddur. Bu kodu kullanan oyuncular rakiplerini duvar arkasından görebilirler.

Daha önce CS:GO Wall Hack Kodu ile ilgili daha önce 2018 yılında eski bir konumuz vardı hem bunu 2020 yılına güncel bir şekilde yeniden oluşturmak hemde oyuncuları daha yeni bilgilerle bilgilendirmek için bu içeriği hazırladık. Dilerseniz eski içeriğimize’de göz atabilirsiniz.

İllegal programlarla rekabetçi ve normal maçlarda kullanılan versiyonları hiledir fakat oyun içerisinde konsol yardımıyla yazılan kodlarda yapabildiğiniz odalarda legal olarak izin verilmiştir.

5
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.