Mafia 2 Türkçe Yama DLC (2020)

Mafia 2 Türkçe Yama DLC (2020)

Mafia 2 Türkçe Yama ve DLC paketlerinin %100 hepsini Türkçe yapmanızı sağlayacak yama paketlerini 2020 yılına özel hazırladığımız yazımızda güncel olarak veriyoruz. Ülkemizde oyun severler hem açık dünya hemde hikayelerin birleştiği oyunları çok seviyorlar. Aynı zamanda günümüzdeki mafya tarzını yansıtan dizi ve filmlerin popülerliği oyun sektörünü’de etkiliyor.

Mafia 2, ülkemizde çoğu oyuncunun sevebileceği bir hikayeye ve tarza sahip. Aynı zamanda başarılı grafikleri ve hikayesiyle birlikte oynanış mekanikleri, grafikleri gibi konularda oldukça başarılı bir oyun.

Mafia 2 Türkçe Yama yapmak isteyen oyuncular DLC dosyası gibi her pakete uygun %100 derecede çevirisi olan dosyaları bulmakta zorlanıyorlar. Günümüzde kaynakların hem eski hemde bozuk olmasından dolayı yeni bir içerik oluşturmak istedik.

Mafia 2 Türkçe Yama

Mafia 2 Türkçe Yama ile oyunu baştan sona tüm ayrıntıları ve her hikayesi doğru bir şekilde çevrilmiş halde oynayabilirsiniz. Aynı zamanda DLC paketlerine’de uyumlu olan bu dosyalarda hikayenin devamı ve yeni hikayeleri Türkçe yama uygun hale gelecektir.

Mafia 2 DLC Türkçe Yama dosyalarında bozukluk, yanlışlık veya bir hata gördüğünüz zamanlarda bize uyarılarda buluna bilirsiniz. Aynı zamanda oyun hakkındaki fikir ve düşüncelerinizi aşağıdan yorum olarak yazabilirsiniz.

8
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.