Super Mario, Lego Oluyor!

Super Mario, Lego Oluyor!

Super Mario severler için yeni lego karakterleri ve objeleri ile yepyeni bir evrene yolculuk başlıyor. 2020 yılında Lego severler için Super Mario yeni adımlar atıyor. Nintendo yaptığı bu iş birliği ile efsanevi oyununu artık çocukların ve gençlerin severek yaptığı farklı bir platforma’da taşımış olacak.

Nintendo ve Logo bu yeni projelerini sıradan bir lego tasarımlarından daha farklı yapacaklar. Bu lego karakterleri ve objeleri oyunu oynayan oyuncularla etkileşimli olabilecek. Aynı zamanda oyun içerisinde yer alan her obje ve ekipmanında lego şekilleri ayrıca tasarlanıyor.

Oyun sektörünün yalnızca dijital anlamda değil kart ve obje oyunlarıyla’da kendilerini geliştirdiklerini görüyoruz. Eski neslin unutulmaz oyunu Mario böylelikle yeni neslinde unutulmaz oyunlarından bir tanesi olmaya çalışıyor.

Super Mario Oyununu Lego ile Oynayın

Super Mario, Lego Fragmanı

Super Mario ve Lego tasarlayacakları ortak Mario karakter ve objelerinin bir oyuna dönüştürülebileceğini söyledi. Lego severler bu objeler ile kendi oyun alanlarını kuracak ve Mario karakterini elleriyle oynayabilecekler. Karakterdeki özel düzenekler ile onun ölüp ölmediği gibi oyuncuyu hırslandıran her bilgiyi oyuncular rahatlıkla görebilecek.

İlginizi Çekebilir: Super Mario Odyssey İnceleme

8
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.