Pokemon GO Evden Oynanabilecek

Pokemon GO Evden Oynanabilecek

Pokemon GO Artık evden oynanabilecek, bu kararın alınmasındaki en büyük etken oyuncuların dışarı çıkarak korona virüsünden korunmak istenmesi.

Niantic, milyonlarca oyuncusu bulunan popüler oyunu Pokemon GO için dünyada artış gösteren ve ciddi tehlikeli olmaya devam eden Korona virüsü yüzünden yeni bir sistem getiriyor. Artık oyuncular oyunu bir süre dışarı çıkmadan evde oynayabilecekler.

Oyuncu sağlığına ve güvenliğine önem vererek tasarladıkları oyunun yapısını değiştirmeleri oldukça büyük bir hareket olarak görülüyor. Fakat korona virüsü sonrasında oyuncuların evden çıkmaması oyuna olan ilgiyi çok düşürmüştü. Bu olaylardan sonra alınan kararla geçici olarak oyun evden oynanabilecek.

Pokemon GO’dan Korona Virüs Güncellemesi

Pokemon GO, oyuncularının korona virüs korkusundan dolayı dışarı çıkamadığını ve bundan dolayı oyunu oynamakta zorluklar çektiklerini bildiğini söylemişti. Bununla ilgili ilk olarak oyun içerisinde pokemon kazanmayı sağlayacak eşyalara büyük indirimler getirterek oyuncuları mutlu etmeye çalıştı.

Fakat oyunun tam olarak böyle zevki çıkmadığı için bir süre sonra ilgilinin düşeceğini herkes tahmin ediyordu. Bunun içinde artık dışarıda gezinmeden pokemon avına çıka bileceğimiz bir sistem getirmiş oldular. Böylelikle bu güncellemeyle birlikte hem kitlesini elinde tutabilir hemde yeni oyuncu kitlesini kendisine çekebilir.

2
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.