Fortnite Helikopter: Choppa

Fortnite Helikopter: Choppa

Fortnite oyuna gelecek olan v12.10 güncellemesiyle birlikte choppa isminde yeni bir helikopter ekleneceğini öğrendik. Helikopter hangi mod ve harita’da oynanabileceği gibi bilgileri vermeye çalışacağız.

Fortnite yeni güncellemesi olan v12.10 aslında çok büyük bir güncelleme olmayacak fakat içerisinde bulundurdukları yeni şeyler ile oyuncuların ilgisini çok fazla çekmeyi başardı.

Fortnite yetkilileri gelecek olan güncellemeyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı fakat veri madencileri olarak bilinen kod dosyaları inceleyenler bu yeni güncelleme hakkında önceden doğru bilgiler verebiliyorlar.

Fortnite’a Choppa İsiminde Helikopter Geliyor!

https://www.youtube.com/watch?v=A82nwccH01c&feature=youtu.be

Fortnite hayatta kalma oyuncuları arasında ücretsiz olarak en popüler ve yenilikçi oyunların başında geliyor. Oyuna eklenmesi beklenen helikopter 1.500 can sağlığına sahip olacak. Aynı zamanda bu helikoptere 1 oyuncu binebileceğini söylüyorlar. Fakat oyunda yer alan tek uçan araç bu yeni eklenecek helikopter olacağı için takım savaşlarında 4 oyuncuya kadar binebilme özelliğinin getirilmesi gerektiğini düşünen çok fazla oyuncu var.

Fortnite oyununa eklenecek olan choppa isimli helikopterin fragman görüntüsünü sizler için yukarıda paylaştık. Bu konuda fikir ve düşüncelerinizi aşağıdan yorum olarak yazabilirsiniz.

5
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.