Google Zipper (Fermuar)

Google Zipper (Fermuar)

Google Zipper yani Fermuar temasıyla eğlenmek isteyenler için bu içeriği özel olarak hazırlıyoruz, arama motorunun bu gizli özelliklerini birlikte keşfedelim. Milyarlarca kullanıcısı bulunan dünyanın en büyük arama motoru Google kendisinde bir çok farklı özellik barındırıyor. Kullanıcılarına çeşitli özel günlerde ve olaylarda yaptığı temalarla hem eğlendiriyor hemde onlarla etkileşim sağlıyor. Google Zipper olarak bilinen fermuar ile arama motorunu açmayı deneyin.

Google Zipper yani fermuar temasının’da bir özel nedeni bulunuyor tabi’ki. Fermuarın mucidi olarak bilinen Gideon Sundback hakkında bilgi almamızı sağlıyor. Google Doodge olarak bilinen bu temaların arasında merak ettiğiniz fermuar ile ilgili olanını sizin için araştırdık.

Google Fermuar: Zipper

Google Zipper: Fermuar

Google Zipper, Fermuar temasını denemek isteyenler için bu eğlenceli ve farklı ana sayfa modelini sizlere sunuyoruz. Şuanda Google bunu kullanmadığı için arama motoru üzerinden zipper’i denemeniz imkansız. Fakat bize tüm Google Doodgelerini kullanmamızı sağlayan bazı siteler mevcut.

Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak Google Zipper yani fermuar temalı ana sayfayı kullanabilirsiniz. Bunun hakkındaki fikir ve düşüncelerinizi aşağıdan özgürce yorum olarak yazarak birlikte konuşabiliriz.

https://www.youtube.com/watch?v=1uBTAN8LXWo&feature
Google Zipper (Fermuar) Videosu

18
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.