Nijerya’ya Meteor Düştü mü? (30 Mart 2020)

Nijerya’ya Meteor Düştü mü?  (30 Mart 2020)

Nijerya’ya Meteor Düştü haberleri 30 Mart 2020 tarihine bomba etkisi yarattı. Sosyal medyada yayılan bu haber doğru mu? gerçekten meteor düştü’mü? tüm gerçekler.

Sosyal medya’da hızla yayılan Nijerya meteor düştü haberleri ile ilgili hemen bir araştırma yapmaya başladık. 1 Nisan şakası olarak yayılmaya çalışılan bu yalan haberde tarih’de 30 mart 2020 olarak gösterilmek isteniliyor.

Nijerya'ya Meteor Düştü mü?
Nijerya’ya Meteor Düştü

Her gün sosyal medya’da ölen ünlüler, ünlü olan gereksiz insanlar ve kaybolan 1 günlük pasif ünlüler dolu. Şimdi’de 1 nisan şakası için kurgulanan ve eş zamanlı başlanan yalan haber furyasında Nijerya meteor düştü haberlerinin aslı yoktur.

Nijerya’ya Meteor Düştü mü?

Nijerya’ya Meteor Düştü mü? sorusunun cevabı hayır öyle bir şey olmadı. Nijerya’da maden ocağına patlayıcı taşıyan bir kamyonun patlaması ile oluşan göçük ve ona ait görüntüleri 1 nisan şakası niyetine yalan haber olarak sosyal medyada paylaşmaya başladılar.

https://twitter.com/firatgunayer/status/1245101898316820481

Bu haber sonrasında Nijerya Meteor Haberleri Gerçek mi? veya Doğru mu? diye sorular çok fazla sorulmaya başlandığı için böyle bir içerik hazırladık.

17
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.