Maske Kodu Nasıl Alınır?

Maske Kodu Nasıl Alınır?

Maske Kodu Nasıl Alınır? sorusunu sorandan için E-Devlet üzerinden başvuruda bulunmanızı sağlayacak ve evinize maske gelmesi için kodu nasıl alacağınızı anlatacağız. Ücretsiz olarak herkese sınırlı sayıda maske dağıtılacağı haberini duymuşsunuzdur. Bunun için öncelikle başvuru yapmanız gerekiyor.

Maske Kodu Nasıl Alınır? diye soranlar genellikle henüz bu başvuruyu yapmamış olanlar. Onun için aşağıdaki anlattığımız şekilde dediklerimizi yaparak bu koda sahip olabilirsiniz. Sormak istediğiniz sorularınızı aşağıdan yorum olarak yazmanız yeterli olacaktır.

Maske Kodu Nasıl Alınır? (E-Devlet)

Maske Kodu Nasıl Alınır? diye soranlar için 2 farklı adresten maske başvurusu yapılır onu anlatacağız. Korona virüsü yüzünden sağlığınızı korumanız için dışarı çıktığınız zaman bu maskeleri takmak çok önemli. Aynı zamanda market, bakkal, otobüs gibi yerlerde’de maskesiz alınmıyor.

Maske Kodu Nasıl Alınır?
Maske Kodu Nasıl Alınır?

Yukarıda bulunan 2 farklı kuruma ücretsiz maske için başvuru yapabilirsiniz. Aynı zamanda aileniz ve yakınlarınız için’de başvuru yapabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken yukarıdaki butonlardan açılan sayfada formu doldurmak.

3
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.