PUBG Mobile Kutup Modu Rehberi

PUBG Mobile Kutup Modu Rehberi

PUBG Mobile Kutup Modu ile oyunda baş başka bir hayatta kalma mücadelesi başlıyor. Artık tek düşmanınız insanlar değil, öldürücü soğuk hava sizi bekliyor. Böylesine büyük bir kitleye sahip hayatta kalma oyununa’da böyle güzel ve zevkli güncellemeler yakışırdı.

Evo Alanı olarak bilinen bölgede oyuncuların zevk alabilecekleri yeni bir dönem başlıyor. PUBG Mobile Kutup Modu hakkında sorulan soruları ve merak edilenleri bu başlık altında cevaplayacağız. Sormak istediğiniz soruları aşağıdan yorum olarak yazabilirsiniz.

PUBG Mobile Kutup Modu Nedir?

PUBG Mobile Kutup Modu, oyuna son güncellemeyle birlikte eklenen hayatta kalma temalı çok özel bir oyun temasıdır. Bu temada oyuncular hayatta kalmak için soğuklarla mücadele edecek ve yönettiği karakterin vücut ısısını yükseltebilmek için elinden geleni yapması gerekecek.

PUBG Mobile Kutup Modu
PUBG Mobile Kutup Modu

PUBG Mobile Kutup Modu hayatta kalma oyunlarında alışık olmadığımız bir temayı bizlere deneyimlememizi sağlıyor. Bilim kurgu filmlerinden alışık olduğumuz buzul çağında hayatta kalma mücadelesini şimdi bu oyunda yaşayacağız.

PUBG Mobile Kutup Modu Hangi Haritada?

PUBG Mobile Kutup Modu Hangi Haritada? olduğunu bilmeyen oyuncular için bu eşsiz deneyimi yaşamalarını sağlayacak cevabı söyleyeceğiz. Aynı zamanda bu mod hakkında sormak istediğiniz tüm soruları aşağıdan yorum olarak sorabilirsiniz.

PUBG Mobile Kutup Modunu Vikendi Haritasından oynayabileceksiniz.

PUBG Mobile Kutup Modu Vücut Isısı Yükseltme ve Hayatta Kalma Yöntemleri

PUBG Mobile Kutup Modu oyununu oynarken karakterinizin vücut ısısı yükseltme ve hayatta kalabilmesi için yapmanız gerekenler hakkında önerilerde bulunacağız.

Hayatta Kalma Yöntemleri:

1- Hayatta kalabilmek için öncelikle vücut ısınızı korumanız gerekiyor bunun için kapalı bir alan bularak orada çakmakla ateş yakarak ısınabilirsiniz. Yaktığınız bu ateşin daha uzun yanabilmesi için ağaç dalları toplayın.

2- Haritada gördüğünüz tavukları yakalayın. Yakaladığınız bu tavuklardan elde ettiğiniz çiğ etleri yaktığınız ateşte kızartarak yiyebilirsiniz. Hem sağlığınız hemde vücut ısınız için gerekli olacak.

3- Etrafta bulacağınız ısıtıcı ve ısı paketleri çok hayati önem taşıyor. Zor anlarınızda çok işinize yarayacak.

İlginizi Çekebilir: PUBG Mobile Hile 2020

4
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.