World of Warcraft: Tides of Vengeance Yeni Ek Paket

World of Warcraft: Tides of Vengeance Yeni Ek Paket

Dünyanın en büyük MMORPG oyunları arasında yer alan ve milyonlarca oyuncusu olan World of Warcraft’ın yeni bir güncellemesi olabilir. Eğer bu söylentiler gerçek ise 3 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan Blizzcon 2017’de sevenlerine Tides of Vengeance adını taşıyan bir yenilik bekliyor olacak.

En son Burning Legion adını taşıyan bir eklentisi ile karşımıza çıkmıştı. En son çıkan eklentinin üzerinden neredeyse bir buçuk yıl geçti ve yeni ek paket haberleri ortalıkta dolanıyor. Aşağıdaki görsel Reddit aracılığı ile yayımlandı ve görselde görüldüğü gibi ek paketin adının Tides of Vengeance olduğu görülüyor. Blizzard bu konu hakkında herhangi bir resmi açıklama yapmadı, büyük bir ihtimalle görselin gerçek olup olmadığını 3 kasımda öğreneceğiz.

Peki bu hayran yapımı olabilir mi diye düşüne bilirsiniz fakat böyle bir görselin hayran yapımı olabileceğini sanmıyoruz. Fakat görselin kaynağının bilinmediğini unutmayalım. Şuanda en iyi yapacağımız iş 3 Kasım tarihini bekleyerek Blizzard’ın bu konudaki açıklamalarını duymak olacaktır.

5
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.