0057 Hata Kodu (Yapı Kredi) 2022

0057 Hata Kodu (Yapı Kredi) 2022

0057 Hata Kodu (Yapı Kredi) olarak bilinen “Red-Onaylanmadı, Vade Sonu Geçmiş Kart” hatasını inceledik. Banka ve Kredi Kartı POS Hatası olarak bilinen 0057 Hata Kodu (Yapı Kredi) hakkında detaylar. POS cihazlarında takılan kartlar sık sık çeşitli hatalar verdirebiliyor, cihazların sınırlı ekranları ve sistemleri bu hatalarla ilgili detaylı bir bilgi göstermeye elverişli olmuyor. Bunun yerine 0057 Hata Kodu (Yapı Kredi) gibi çeşitli kodlarla hataların neler olduğunu anlamamızı sağlamaktadır.

0057 Hata Kodu (Yapı Kredi)

0057 Hata Kodu (Yapı Kredi), POS cihazına takılan Banka veya Kredi kartının müşterinin şifreyi girmesinden sonra onay işlemi için beklerken “Red-Onaylanmadı, Vade Sonu Geçmiş Kart” uyarısıdır.

Müşterinin kartından bu uyarı sonrasında herhangi bir işlem yapamazsınız. Kredi veya Banka Kartındaki limitin yetmemesi 0057 Hata Kodu (Yapı Kredi) alınmasını sağlar.

091 Hata Kodu (Akbank, Denizbank)
0057 Hata Kodu (Yapı Kredi)

Red-Onaylanmadı, Vade Sonu Geçmiş Kart

0057 Hata Kodu (Yapı Kredi) ile karşılaşılmasının 2 farklı sebebi bulunuyor. Red-Onaylanmadı, Vade Sonu Geçmiş Kart olarak 2’ye ayrılan sebepler RC 91 hata koduna sebep olmaktadır.

Red-Onaylanmadı

Red-Onaylanmadı; POS Cihazından’da kaynaklanabilen bir hatadır. Bazen cihaz ile bağlantı sorunları bu hatanın çıkmasına sebep olur. Farklı bir pos cihazından tekrar aynı kartla deneyebilirsiniz. Ayrıca kart sahibi kartında yeterli limitin olup olmadığını kontrol etmesi gerekmektedir.

Vade Sonu Geçmiş Kart

Vade Sonu Geçmiş Kart; Banka veya Kredi kartının son kullanma tarihinin geçmiş olduğunu söyler. Bu kartla herhangi bir işlem yapamazsınız.

0057 Hata Kodu (Yapı Kredi)

0057 Hata Kodu (Yapı Kredi) üzerinden alışveriş yapıldığı zaman limitin yetmemesi veya kartın son kullanma tarihinin geçmesi ile 0057 Hata Kodu (Yapı Kredi) meydana gelmektedir.

Farklı kredi kartlarında farklı hata kodları gözükür. 0057 Hata Kodu (Yapı Kredi) Bankasına aitse “Red-Onaylanmadı, Vade Sonu Geçmiş Kart” sonucunu çıkarmalıyız. Eğer farklı bir bankadan RC 91 hata kodunu alıyorsanız yukarıdaki uyarılar değişebilir.

0057 Hata Kodu (Yapı Kredi) ile ilgili sormak istediğiniz sorularınızı yorum olarak yazabilirsiniz.


6
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.