2019 Yılının En İyi PC Oyunları Listesi

2019 Yılının en iyi PC (Bilgisayar) Oyunları Listesi, birinci bölümüne hoş geldiniz. Seri haline gelecek bu listeleme yazıları ile oyun sevenleri bilgilendirmeyi ve yeni şeyler keşfetmenizi sağlamayı hedefliyoruz.

Listemizde yer alan oyun sıralaması tamamen karışıktır. Oyunlar hakkında kısa bilgiler ve görseller ile oyun sevenleri bilgilendirici yazılar içeriyor. 2019 Yılında çıkan ve en iyi pc oyunu diyebileceğimiz oyunları derleyip bir başlık altında birleştirdik.

Metro Exodus

2019 Yılının En İyi PC Oyunları
2019 Yılının En İyi PC Oyunları

2019 Yılının En iyi pc oyunları listesinde yerini alan Metro Exodus, 2036 yılında geçiyor. 3. Dünya savaşının nükleer silahlar ile yapılmasından sonra dünya yerle bir olmuş ve tüm dünya bundan nasibini fazlasıyla almıştı. Bu savaşın üzerinden çeyrek yüzyıl geçmiş, hayatta kalmayı başaran bir avuç insan, Moskova yer altı metrosunu sığınak olarak kullanarak yaşam mücadelesi veriyordu.

Reklam Alanı

Nükleer bombaların geride bıraktıkları zehirli gazlar canlıları öldürdüğü gibi bundan kurtulan çoğu canlı insan ve hayvanı mutanta uğrattı. Rusya’nın soğuk ikliminde harabe olmuş yapılarında ve ıssız ormanlarında öncüsü olduğun Spartalı Koruyucuları koruman gerekiyor.

Hikaye boyunca 4 mevsimi yaşayacak ve çok farklı haritalarda yaşamak için savaşacaksın.

Anthem

2019 Yılının En İyi PC Oyunları
2019 Yılının En İyi PC Oyunları

2019 Yılının En iyi pc oyunları listesinde yerini alan Anthem, grafikleri için söylenecek bir söz yok. Fakat bu oyunu başarılı yapan bir diğer unsur, hikayesi. Tanrıların yüz çevirdiği bir dünya düşünün. Körü güçler bundan istifade ederek dünyayı ele geçirmeye çalışıyor. RPG ve Aksiyonu doyasıya yaşayacağınız bu oyunda tüm insanlığın kaderi size bağlı.

Reklam Alanı

Açık dünyada kontrol edebileceğimiz, freelancer karakterleri ile aksiyon dolu hikayesine tanık olacaksınız.

World War Z

2019 Yılının En İyi PC Oyunları
2019 Yılının En İyi PC Oyunları

2019 Yılının En iyi pc oyunları listesinde yerini alan Wold War Z, adını 2013 yılında çıkan filmden alıyor. Bu oyunda zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz. Zombi konusu diziler ve filmlerden sonra başarılı bir şekilde video oyunlarına aktarılmayı bu yapım ile başardı.

Üçüncü şahıs kamerasıyla oynayacağınız oyunda 4 kişilik bir grubunuz bulunuyor. Yalnızca zombilere karşı değil, bu virüsden etkilenmeyen ve sizin gibi hayat mücadelesi veren gruplarla çatışmalar yaşayacaksınız.

Oyun listemiz, düzenli olarak her hafta güncellenmeye devam edecek.

5
A+
A-
Reklam Alanı
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.