2021 Yılında Çıkacak Telefonlar?

2021 yılında çıkacak telefonlar aslına bakarsanız çok ilgi çekici bir konu ama telefon firmalarında işlemci veya genel olarak bilgisayar donanımı üreten firmalarda olduğu gibi 1 yıl sonraya kadar sızıntı çıkmaz. Bu sızıntılar sonrası ürünleri zaten yakın zamanda görebiliriz ama bizler editörler olarak 2021 yılında çıkacak telefonlar sorunuzu net bir şekilde cevaplamak için geniş çaplı bir araştırma yapmaya karar verdik.

2021 Yılında Çıkacak Telefonların Listesi

2021 yılında çıkacak telefonlar listesini her marka adına doldurmak çok zor o yüzden bazı firmalar hakkında bilgi vereceğim. Apple telefonlarını merak eden var ise en yenisi 2022 de çıkar çünkü İPhone 12 serisi daha yeni satışa sunuldu. En azında 2021 yılının sonunu beklemeniz gerekir. Bu konuda yeni bir beklentiniz var ise üzgünüz ama yeni macbook cihazlarına bakabilirsiniz. Başarılı gözüküyor.

2021 Yılında Çıkacak Samsung Telefonlar

2021 Yılında Çıkacak Samsung Telefonlar
2021 Yılında Çıkacak Samsung Telefonlar

Samsung ile ilgili yeni bir sızıntı ufukta pek gözükmüyor ama bu marka ve cihazları hakkında konuşacak şey çok fazla. Mesela Samsung Galaxy S20 FE inanılmaz bir modeldir. Hayatınızda hem fiyatı uygun olan hem de amiral gemisi olan az Samsung modeli görürsünüz 2021 yılında çıkacak telefonlar arasında umarım böylesi olur.

Reklam Alanı

2021 Yılında Çıkacak Xiaomi Telefonlar

2021 Yılında Çıkacak Xiaomi Telefonlar
2021 Yılında Çıkacak Xiaomi Telefonlar

Xiaomi fiyat politikası açısından uygun fiyatlı telefonlar üreten bir markadır. Bu fiyat politikası sayesinde ülkemizde oldukça sık tercih ediliyor. Çinli üretici anlık olarak amiral gemisi olarak mi10 serisi ile gidiyor. Yaptıkları en son açıklamada bu seriye telefon çıkarmaya devam edeceklermiş.

Aldığımız bir diğer haber ise yeni Snapdragon 875 işlemci amiral gemisi telefonları daha da pahalı hale getirecek.

2021 Yılında Çıkacak Huawei Telefonlar

2021 Yılında Çıkacak Huawei Telefonlar
2021 Yılında Çıkacak Huawei Telefonlar

Sonunda Huawei markasına geldik. Çinli Apple desek oldukça uygun olur. Bildiğiniz üzere Trump hükümeti Huawei 5G teknolojisinde Amerikalı markalardan daha iyi olması sebebiyle bütün Amerikan platformları ve Google servisleri ile çalışmasını yasakladı. Google Play Store, İnstagram, YouTube veya Facebook uygulaması’nın yüklenemediği bir Android telefon düşünün.

Reklam Alanı

Tabi bu Çinli üretici pes etmedi. Yasaklı bu uygulamaları tarayıcı ile girilebilir kıldı ve insanlar rahat etsin diye tarayıcıları kaliteli ve estetik hale getirdi. Bunun dışında gezegen genelinde binlerce yazılım ve mobil uygulama geliştiricisini işe alarak kendi uygulama marketini oluşturdu. Şimdi ise kendi mobil işletim sistemini yapıyor.

Ben Trump hükümeti’nin bu hareketi ile yanlış yaptığını anladığını düşünüyorum. En azından kendilerini bağımlıydı. Şimdi tamamen hür bir teknoloji markası karşılarında duruyor çünkü kendi işlemcilerini de üretiyorlar. Huawei zaten tanıtacağı telefonları bu ay içerisinde tanıttı. Henüz yeni bir sızıntı bulunmamaktadır.

2021 Yılında Çıkacak LG Telefonlar

2021 Yılında Çıkacak LG Telefonlar
2021 Yılında Çıkacak LG Telefonlar

LG markası uzun zamandır telefon marketi’nin düşük bir miktarını anca elinde tutuyor ama bu kötü telefonlar yaptığı anlamına gelmez. Sade biraz yeniliklerden uzak kalmış gibiydi. Gerçi son telefonlarını görseniz böyle söylememe kızardınız. LG WING dünyanın en havalı cep telefonu olabilir. Kanatları olan telefon 1.5 ekrandan oluşuyor. 2021 Yılında Çıkacak Telefonlar ne diye sorsaydınız ben LG WING için 2030 yılında çıkar herhalde derdim.

7
A+
A-
Reklam Alanı
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.