PUBG Mobile Lucky Crate (Şanslı Sandık) İncelemesi ve İçindekiler

PUBG Mobile Lucky Crate (Şanslı Sandık) İncelemesi ve İçindekiler

PUBG Mobile Lucky Crate yani Türkçe ismiyle Şanslı Sandık incelemesini gerçekleştirdik. İçindekiler ve hangi eşyaların çıkabileceğini göreceksiniz. Sizlere sunduğumuz kutu açılım videoları ile hangi eşyaların daha fazla çıktığını ve nelerin çıkabileceğini’de böylelikle göreceksiniz. PUBG Mobile Şanslı Sandık olarak bilinen Lucky Crate ile ilgili tüm bilgileri aktarıyoruz.

Yeni sezonu ile birlikte onlarca farklı yeni özelliği’de oyunculara getiren ünlü hayatta kalma oyununda her geçen gün yeni etkinlikler’de yapılıyor. Oyuncularını sevindirecek ve mutlu edecek etkinliklerin başında güzel eşyaların çıkma olasılığı yüksek olan sandıklar geliyor. PUBG Mobile Lucky Crate ile ilgili oyuncuların merak ettikleri ve bilmeleri gereken tüm bilgileri aşağıda aktardık.

PUBG Mobile Lucky Crate (Şanslı Sandık)

PUBG Mobile Lucky Crate isimli kasa Türkiye sunucularında Şanslı Sandık ismiyle satılmaktadır. Geçici olarak oyuna eklenen bu özel kasayı hemen satın alıp kullanmanızı öneriyoruz.

PUBG Mobile Lucky Crate (Şanslı Sandık)
PUBG Mobile Lucky Crate (Şanslı Sandık)

Genellikle oyuna yeni kostümler ve pahalı eşyalar eklendiği zaman oyuncuların bunlara ilgisinin artması için bu tarz sandıklar ile yeni eşyaları kazanmaları sağlanmaktadır. Gelecek sandıklar ile bu yeni eşyaları kazanma oranınız düşecektir. Fakat PUBG Mobile Lucky Crate ile yeni eşyaları kazanma olasılığınız oldukça yüksek.

İlginizi Çekebilir: Aleyna Tilki PUBG Mobile

PUBG Mobile Lucky Crate Kodu (Bedava Kazan)

PUBG Mobile Lucky Crate isteyen oyuncular için bir çekiliş hazırladık. Şanslı Sandık kazanmak isteyen şanslı oyuncular düzenlediğimiz çekilişe ücretsiz olarak katılabilirler. Tek yapmanız gereken aşağıda verdiğimiz başvuru şartlarını yerine getirmek. Çekilişi kazanan oyunculara PUBG Mobile Lucky Crate Kodu ile hediyeleri dağıtılacak.

PUBG Mobile Lucky Crate Çekilişi:

  1. Yazıya Yorum Yapın,
  2. Yorum Yaparken İsmi ve Mail Adresini Doğru Girin,
  3. Yazıyı Paylaşın,
PUBG Mobile Lucky Crate Kodu (Bedava Kazan)
PUBG Mobile Lucky Crate Kodu (Bedava Kazan)

Yukarıdaki 3 şartı yerine getiren her oyuncu çekilişe katılmaya hak kazanacak. Aksi taktirde Bedava PUBG Mobile Lucky Crate Kodu kazanamazlar. Çekilişle ilgili detaylar aktarılmaya devam edeceğiz.

PUBG Mobile Nedir?

PUBG Mobile, 100’e yakın oyuncunun büyük ölçekli bir haritada birbirlerini öldürerek hayatta kalmaya çalıştıkları bir ölüm maçı oyunudur. Oyuncular oyuna tek başına, 2 ya da 4 kişilik takımlar halinde veya 4 kişilik takımlara karşı tek başına girebilir. Tek başına grup halinde girmeyi tercih eden oyuncular rastgele farklı oyuncularla takım olarak eşleştirilir. Her durumda oyuncular oyunu kazanmak için ölmeden en sona kalan oyuncu ya da takım olmaya çalışırlar. Takımdaki tüm oyuncular ölmeden takım dağılmaz.

Her maç oyuncular belirli bir rotada ilerleyen uçaklardan istedikleri zaman atlayarak paraşütle 8 x 8 kilometrelik geniş bir haritaya dağılırlar. Oyuncular haritaya indiklerinde oyuna bir etkisi olmayan kişisel kıyafet seçimleri dışında diğer oyunculara karşı üstünlük sağlayacak hiçbir şeyi olmaz. Oyuncular kask, zırh, çanta, silah, bomba, araç gibi çeşitli ekipmanlar bulmak için çeşitli binaları ve alanları ararlar. Zırh, kask, çanta gibi ekipmanlar 3 seviyeye sahiptir. Aynı zamanda silahlar için dürbün, uzatılmış hızlı çekim şarjörü, namlu, susturucu gibi geliştirmeler bulunabilir.

Oyuncuların haritanın bazı belirli bölgelerinde daha iyi ekipman ve araçlar bulma ihtimalleri daha fazladır. Her oyuncu daha kaliteli ekipman bulmak istediğinden bu bölgelere daha çok akın ederler ve bu durum bu bölgeleri daha tehlikeli hale getirir. Seviye arttıkça kapasiteleri ve kaliteleri de artar. Oyunda oyunculara 2 farklı görüş imkanı sunulur isteğe göre oyuncular birinci şahıs veya üçüncü şahıs nişancı modun da oynayabilirler. Oyun esnasında görüş perspektifini değiştirmek mümkündür.

PUBG Mobile Lucky Crate (Şanslı Kasa) İçindekiler

PUBG Mobile Lucky Crate yani Şanslı Kasa içerisinden çıkan tüm eşyaları aşağıda görebilirsiniz. 2020 yılında oyuna eklenen bu yeni sandık ile ilgili oyun tarafından detaylar paylaşılmadı fakat hakkındaki videoları izleyebilirsiniz.

PUBG Mobile Lucky Crate (Şanslı Kasa)

PUBG Mobile Lucky Crate (Şanslı Sandık) ile ilgili tüm güncel bilgileri aktarmaya devam edeceğiz. Sormak istediğiniz soruları yorum olarak yazabilirsiniz.

3
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.