İnstagram’da Çevrimiçi olduğunu nasıl anlarsın?

 İnstagram’da Çevrimiçi olduğunu nasıl anlarsın?
Okunuyor İnstagram’da Çevrimiçi olduğunu nasıl anlarsın?

İnstagram’da Çevrimiçi olduğunu nasıl anlarsın sorusu bu sıralar çok fazla konuşulan ve net bir cevabı bir türlü bulunamayan soruyu cevaplamaya çalışacağız.

Geçen yıl ünlü sosyal medya uygulamasındaki hesabınızda takip ettiğiniz arkadaşlarınızın çevrim içi olup olamadığını görebilmemizi sağlayan yeşil nokta güncellemesi yapan İnstagram kendini geliştirmeye devam ediyor. Kullanıcıların aklındaki en büyük soru işaretlerinden bir tanesi ise İnstagram’da çevrimiçi olduğunu nasıl anlarım? sorusu.

Uygulama içerisindeyken mesajlaşma kısmına girdiğiniz zaman mesaj atmak istediğiniz arkadaşınızın isminin yanında yeşil bir daire gördüğünüz taktirde çevrimiçi demektedir. Fakat bu özelliği isterseniz kapatabilir ve başka arkadaşlarınızın sizin çevrim içi olup olmadığını görmenizi engelleyebilirsiniz.

Eğer bir başka arkadaşınızın İnstagram uygulamasında çevrimiçi olup olmadığını kontrol etmek istiyorsanız yine bu taktiği uygulayarak öğrenebilirsiniz. Fakat bu kullanıcının çevrim içi bilgisi kapalıysa görmeniz mümkün değil.

İnstagram’da çevrimiçi olduğunu nasıl anlarsın yöntemi tarzında size önerebileceğimiz fazla bir taktik veya bilinmeyen bilgiler yok maalesef.

İnstagram Çevrimiçi Bilgisi Kapatma

İnstagram Çevrimiçi Bilgisi Kapatma
İnstagram Çevrimiçi Bilgisi Kapatma

İnstagram Çevrim içi bilgisi kapatmak için yapmanız gereken basit işlemleri maddeler halinde anlatacağız. Bu özelliği kapattığınız zaman başkaları sizin uygulamada çevrim içi olup olamadığınızı bilemeyecekler. Fakat aynı şekilde sizde hiç kimsenin çevrim içi olup olamadığını bilemeyeceksiniz.

İnsatgram’da çevrimiçi olduğunu nasıl anlarsın sorusunu soranların sebebi ise öğrenmek istedikleri kullanıcıların bu özelliğini kapatmalarından sebep.

  • İnstagram >
  • Ayarlar >
  • Gizlilik >
  • Hareket Durumu >

Hareket Durumunu Göster butonunu kapattığınız zaman kimse uygulama içerisinde aktif olup olmadığınızı göremez veya öğrenemezler. Fakat bu özelliği kapattığınızda sizde hiç bir kullanıcının aktif olup olmadığını göremeyeceksiniz.


Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

Bilgiler
151 okunma
okunma846
0 yorum