PUBG Mobile Karakter Gizleme Nasıl Yapılır?

 PUBG Mobile Karakter Gizleme Nasıl Yapılır?
Okunuyor PUBG Mobile Karakter Gizleme Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile Karakter Gizleme Nasıl Yapılır? ile hesaplarını farklı oyunculara gizlemek isteyenler için anlatılıyor. Karakterinizi diğer oyunculara göstermek istemiyorsanız bu adımları uygulamanız yeterli olacaktır. Bilindiği gibi PUBG Mobile oyununda en az sizin yeteneğiniz kadar önemli olan bir diğer şeyde karakterinizi nasıl donattığınızdır. Rakip oyuncular ve arkadaşlarınız sizi gördüğü zaman ilk düşünceleri nasıl oynamanızdan ziyada karakterinizin nasıl göründüğü oluyor. Bu durumdan hoşnut olmayanlar veya herhangi bir sebepten karakterini göstermek istemeyen oyuncular için yeni bir özellik eklendi. PUBG Mobile Karakter Gizleme işlemlerini aşağıda anlatıldığı şekilde hızlıca yapabilirsiniz.

PUBG Mobile Karakter Gizleme

PUBG Mobile Karakter gizlime özelliği her oyuncunun kullanabildiği genel bir özelliktir. Yapacağınız bazı küçük işlemlerle hesabınızı herkese kapatabilir veya sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede diğer oyuncular sizin karakterinizi göremezler ve karakter gizleme aktif duruma gelmiş olur. 1.6 güncelleme öncesinde de beta aşamasında kullanılabilen bu özellik artık her oyuncunun hizmetine sunulmuştur. Bu karakter gizleme adımlarını nasıl uygulayabileceğinize dair detaylar aşağıda yer alıyor.

PUBG Mobile Karakter Gizleme
PUBG Mobile Karakter Gizleme

PUBG Karakter Gizleme Nasıl Yapılır?

PUBG Karakter gizleme için aşağıdaki adımları uygulayınız. Bu sayede karakter gizleme işleminiz başarıyla gerçekleşecektir. Adımları eksik yapmanız veya yanlış yapmanız halinde özelliği kullanamazsınız.

  • PUBG Mobile Ayarlara gelin,
  • Genel kısmına gelin
  • Herkesin sonuçları görmesine izin ver seçeneğini kapalı hale getirin,
  • Giysi gösterme seçeneğini kapalı hale getirin.

Herkesin sonuçları görmesine izin verme seçeneğini kapatınca diğer oyuncuların sizin daha önceki karşılaşmalarınızı görmesini engelleyecektir. Aynı zamanda Giysi gösterme seçeneğini de kapalı hale getirdiğinizde “Karakter Gizleme” işlemi gerçekleşecektir.


Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın