PUBG Mobile Popülerlik Gizleme (2021)

 PUBG Mobile Popülerlik Gizleme (2021)
Okunuyor PUBG Mobile Popülerlik Gizleme (2021)

PUBG Mobile Popülerlik Gizleme işlemlerinizi 2021 yılında nasıl yapabileceğinizi anlatıyoruz. Bu sayede profil ve hesap bilgilerinizde başka oyuncular olan popülerlik bilgilerinizi göremezler. Daha önceki yıllarda da oyun içerisinde PUBG Mobile Popülerlik Gizleme ile ilgili bir özellik bulunsa da bunu açıp, kapatmanın kolay olmamasından dolayı oyuncular sürekli bir rehber arıyorlardı. 2021 yılı boyunca bu konuda sizlere güncel bilgiler sunmaya devam edeceğiz. Özellikle 1.3.0 güncellemesiyle birlikte PUBG Mobile: Çılgın Ritimler oyununda popülerlik gizleme adımlarında değişiklikler oldu. Güncellenen oyunda bu bilgilerinizi nasıl gizleyebileceğinizle ilgili bilgileri aşağıda maddeler halinde sıraladık.

PUBG Mobile Popülerlik Gizleme Nedir?, Ne İşe Yarar?

PUBG Mobile Popülerlik, diğer oyuncular tarafından size armağan edilen hediyelerden edinilen puanlarla belirlenmektedir. Bir başka oyuncu size oyun içerisinde bulunan gül gibi özel popülerlik yükselten eşyalar veya genel hediyeler gönderdiğinde oyun içerisinde popülerlik skorunuz artacaktır. Oyun içerisinde diğer oyuncularla hesap karşılaştırılmasına girildiği zaman bu değerde çok önem kazanmaktadır.

PUBG Mobile Popülerlik Gizleme
PUBG Mobile Popülerlik Gizleme

Profilinize giren bir oyuncu sizin toplam popülerlik değerlerinizi buradan görebilir. Eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa veya görünmesini herhangi bir sebepten dolayı istemiyorsanız bunu gizlemeniz mümkün. Aşağıda anlattığımız adımları uygulayarak PUBG Mobile Popülerlik Gizleme nasıl yapılır? öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda konuyla ilgili merak ettiğiniz ve sormak istediklerinizi yorum olarak yazabilirsiniz.

PUBG Mobile Popülerlik Gizleme:

  • PUBG Mobile oyununa giriş yapın.
  • Profil resminize tıklayın ve düzenle deyin.
  • Bağlantılar yerine gelin.
  • Ayrıntılar ve başkalarının bağlantıları görmesine izin ver seçeneklerini pasif duruma getirin.

Yukarıdaki adımlar sonrasında profilinize giren bir PUBG Mobile oyuncusu sizin popülerlik değerlerinizi göremeyecektir. Aynı adımları uygulayarak tekrar açabilirsiniz.


Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın