Telegram Silinen Süreli Fotoğraf ve Video Gönderme

 Telegram Silinen Süreli Fotoğraf ve Video Gönderme
Okunuyor Telegram Silinen Süreli Fotoğraf ve Video Gönderme

Telegram Süreli Fotoğraf ve Video Gönderme özelliği ile birisine yolladığınız fotoğrafları belli bir süre sonra silinmesini sağlayabilirsiniz. Bunu nasıl yapabileceğinizi sizlere anlattık. Aynı zamanda süreli fotoğraf gibi yolladıktan bir süre sonra kendiliğinden silinen mesajları da bu sayede oluşturabilirsiniz. Snapcheat ve son olarak ta İnstagram uygulamasının kullandığı bir süre sonra kendiliğinden silinen süreli fotoğraf gönderme özelliği dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan Telegram uygulamasında da kullanılabildiğini herkes bilmiyor. Eğer böyle bir mesajla karşılaştıysanız, bir yerde gördüyseniz veya duyduysanız nasıl yapıldığını buradan öğrenebilirsiniz.

Telegram Süreli Video ve Fotoğraf Gönderme Nedir?

Telegram Süreli Video ve Fotoğraf Gönderme
Telegram Süreli Video ve Fotoğraf Gönderme

Telegram Süreli Video ve Fotoğraf Gönderme, uygulama içerisinde herkesin kullanabileceği bir özelliktir. Bir başka kullanıcıya süreli fotoğraf yolladığınız zaman belirlediğiniz süre geçtikten sonra tamamen silinir. Bu fotoğraflar karşı taraf tarafından süre geçtikten sonra görülemez. Örneğin; bir arkadaşınıza fotoğraf atacaksınız ve bu fotoğrafın süreli olmasını istediniz, 1 dakika olarak süreyi ayarladınız ve fotoğrafı arkadaşınıza gönderdiniz. Arkadaşınız bu fotoğrafı gördükten sonra fotoğraf hem mesajlardan hem de galerisinden silinir.

Telegram Süreli Fotoğraf ve Video Gönderme Nasıl Yapılır?

Telegram Süreli Fotoğraf ve Video Gönderme aslında çok da zor bir işlem olmamasına rağmen özelliğin kolay bir kullanım sağlayacak konumda olmamasından dolayı herkes bunu nasıl yapacağını bilemiyor. Aşağıda anlattığımız adımları uygulayarak Telegram uygulamasında arkadaşlarınıza kendiliğinden otomatik silinen süreli fotoğraflar gönderebileceksiniz.

  1. Fotoğrafı göndereceğiniz kişiyle olan sohbet penceresini açın.
  2. Göndermek istediğiniz fotoğrafı veya videoyu seçin.
  3. Fotoğraf veya videoyu seçtikten sonra düzenleme alanında sağ alt tarafta bulunan “saat” ikonuna basın.
  4. Ardından fotoğrafınızın 1 Saniyeden, 1 dakikaya kadar, ne kadar süre sonra kaybolmasını istiyorsanız o süreyi işaretleyin.
  5. Son olarak fotoğraf veya videonuzu gönderebilirsiniz.

Bu işlemleri yaparak yolladığınız fotoğraf veya videoyu süreli olarak ayarlamış olacaksınız. Belirlediğiniz süre 5 saniye olduğunu varsayarsak karşı taraf fotoğrafınızı gördükten 5 saniye sonra kaybolacaktır. Bir daha bu fotoğrafa siz tekrar göndermediğiniz sürece ulaşamaz.


Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın